USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На COVID-19 захворіли два тренери ФК «Волинь»

26 Червня 2020 13:21
У двох тренерів ФК «Волинь» лабораторно підтвердили COVID-19.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції 26 червня.

Раніше повідомлялося, що у ФК «Волинь» виявили два випадки коронавірусу, проте у пресцентрі команди не повідомляли, хто саме захворів.

Окрім того, за останню добу на Волині коронавірусну інфекцію підтвердили у трьох працівників поліції – із Луцька, Нововолинська та Каменя-Каширського; двох працівників університету «Україна»; двох вчителів – у Старосіллі та Мельниках-Річицьких.

Також COVID-19 виявили в працівника «Укрпошти», працівника підприємства «Екопродукт», працівника селищної ради, священника УПЦ МП в Ратно, бібліотекаря. Крім того, захворіли інспектори Держгеокадастру у Волинській області та спеціаліст прокуратури у Камінь-Каширському районі. Також захворів продавець продуктового магазину, продавець на ринку, працівники шахти, домогосподарки тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 27 Червня 2020 12:42
А де саме продавець на ринку, в Луцьку, в Нововолинську? Якщо вказуєте, то напишіть хоча б місто... А то таке уточнення не варте і уваги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus