USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На аукціоні за понад $10 тисяч продали «Барбі» Ольги Харлан: гроші витратять на реабілітацію військових у волинській клініці

30 Серпня 2023 20:35
На аукціоні на платформі eBay за $10 400 продали ляльку «Барбі» від компанії Mattel, яку створили на честь української фехтувальниці Ольги Харлан.

Про це свідчить оголошення на eBay, повідомляє Бабель.

Гроші підуть на клініку BODRO у місті Нововолинськ Волинської області, яка займається реабілітацією військовослужбовців.

«Реабілітація – важлива частина майбутнього життя наших хлопців. Що більше ми зможемо зібрати з цього аукціону, то більше видатних людей зможуть повернути», – розповідала Ольга Харлан.
Ольга Харлан – перша українка, з образу якої створили «Барбі» у серії Role Models. Цю колекцію компанія оновлює щороку до Міжнародного дня жінок.

Нагадаємо, під час чемпіонату світу з фехтування у Мілані стався гучний скандал. Українську спортсменку Ольгу Харлан дискваліфікували після перемоги у першому колі. Наша фехтувальниця впевнено здолала «нейтральну» суперницю з Росії Анну Смірнову (15:7). Втім українка відмовилась тиснути руку росіянці. Через це їй і виписали чорну картку. Після розголосу виконавчий комітет Міжнародної федерації фехтування (FIE) скасував дискваліфікацію української шаблістки. Після цього в «Укрпошті» анонсували випуск марки на честь української фехтувальниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus