USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин зупинили п'яну водійку

3 Березня 2021 13:57
На Волині за добу зупинили чотирьох п'яних водіїв.

Так, цієї ночі луцьким патрульним надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Ківерцівській, йдеться на сторінці патрульних у Фейсбуці.

Інспектори, які приїхали на місце події, встановили, що 45-річний водій автомобіля ВАЗ 2106, рухався дуже близько біля велосипедиста, який їхав узбіччям. Велосипедист, злякавшись авто, впав із велосипеда, а керманич зупинився та пересів на пасажирське сидіння.

Цю подію зафіксували очевидці, які їхали позаду автомобіля ВАЗ. Патрульні, які працювали на місці пригоди, виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився від проходження огляду. Також на вимогу поліцейських не пред’явив для огляду документи.

Згодом інший екіпаж патрульних на вулиці Володимирській зупинив автомобіль BMW 318 D, який порушував ПДР.

Під час спілкування із керманичем, у нього також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці зупинки у присутності двох свідків показав результат у 0,63 проміле, що в 3 рази перевищував допустиму норму.

А сьогодні вранці результат у 0,64 проміле показав огляд на стан сп’яніння кермувальниці, яку патрульні зупинили на автодорозі М-07 (Київ – Ковель – Ягодин).

34-річна керманичка Volkswagen Transporter порушувала ПДР, а саме – поза населеним пунктом рухалася без ввімкненого ближнього світла фар або денних ходових вогнів, чим порушувала п.9.8 ПДР.

Також сьогодні під час патрулювання на вулиці Домни Гордіюк, патрульні помітили авто Skoda Fabia, яке рухалося із технічною несправністю.

Під час спілкування із 37-річним керманичем, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав позитивний результат.

На усіх кермувальників патрульні склали адміністративні матеріали за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші матеріали, відповідно до скоєних порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus