USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На швидкості авто протаранило бордюр і влетіло у дорожній знак: показали момент ДТП на перехресті в Луцьку

11 Травня 2023 16:25
Вчора о 13:20, камери відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк», що розміщені на перехресті вулиць Набережна та Яровиця, зафіксували ДТП за участю легкового автомобіля.

Про це повідомили у Департаменті муніципальної варти.

Водій автомобіля Renault Megan, д.н.з. AC5319CO, не впорався з керуванням та, на швидкості протаранивши бордюр, виїхав на зелену зону, зачепивши дорожній знак на перехресті вулиць Набережна та Яровиця.

На місці події працював екіпаж поліції, який знаходився поруч з дорожньо-транспортною пригодою.

Диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» оперативно було надано відеоматеріали для повного та об'єктивного дослідження вказаної ситуації, працівникам поліції.

Як ми писали, у 26-річного керманича, що скоїв ДТП на перехресті вулиць Набережна та Яровиця, патрульні виявили ознаки, які вказували на те, що він був п’яним. Проте він відмовився проходити огляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ветлікар Показати IP 11 Травня 2023 20:31
Він завстидався і через то відмовився проходити медичний огляд !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus