USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На «Бандерштаті-2016» буде книжковий форум

9 Липня 2016 14:24
Форум видавців пройде у рамках фестивалю «Бандерштат-2016». Учасниками книжкового ярмарку будуть видавництва: «ВСЛ», «Смолоскип», «Богдан», «Час майстрів», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Волинська друкарня», видавництва літературної агенції «Discursus», студії перекладу «8 колір» (Комікси українською) та інші.

Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Статистика попередніх років свідчить, що українці стали менше читати, тому популяризація українського книговидавця є основною метою проведення книжкового Форуму на фестивалі «Бандерштат».

«Книжковий ринок зараз тішить великою кількістю іноземних перекладів, виданням книг вітчизняних письменників та поетів, проведенням різних челенджів у соціальних мережах, масштабних літературних фестивалів, де презентують книги та проводять дискусії вітчизняні та іноземні літератори», – зазначила координатор книжкового Форуму Тетяна Коробка.

Нагадаємо, Бандерштат-2016 відбудеться 5-7 серпня у Луцьку.

Нещодавно організатори показали офіційний проморолик ювілейного фестивалю Бандерштат-2016.

До слова, луцький фестиваль відвідають кримськотатарська співачка Джамала та народний депутат України Рефат Чубаров. Також повідомлялося, що на «Бандерштаті»відбудеться гутірка фронтмену гурту Антитіла та зустріч з відомим менеджером, президентом Київської школи економіки Павлом Шереметою.

Квитки на ювілейний фестиваль можна придбати ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus