USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На бізнес-форум у Луцьку приїдуть прем’єр-міністр та інвестори з Китаю, Нідерландів та Норвегії

6 Вересня 2018 18:49
До участі в інвестиційному бізнес-форумі у Луцьку 21 вересня зголосилися представники низки закордонних інвесторів та центральної влади.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 6 вересня.

Про інвестиційний бізнес-форум «Волинь-інвест 2018» поінформував виконувач обов’язків директора департаменту економіки та європейської інтеграції ОДА Андрій Ткачук. З його слів, попередньо участь у заході підтвердив прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Очікують інвесторів з Китаю, не лише надзвичайного та повноважного посла цієї країни, а й президента Українсько-китайської торгової асоціації, меморандум про співпрацю з якою планує підписати облдержадміністрація.

Широко залучатимуть нідерландську делегацію, представники якої раніше здійснювали дослідження Волині відповідно до вимог експорту та створювали каталог сільськогосподарських підприємств області англійською мовою.Участь підтвердив почесний консул Королівства Нідерланди у Львові.

Прибудуть також інвестори з Індонезії, Азербайджану та Ірану. Представники Ірану зацікавлені в розміщенні логістичних зернових комплексів, хочуть реалізовувати свою сільгосппродукцію.

На запрошення відгукнулися і представники Норвегії. Представники торгової палати Норвегії мають пропозиції щодо енергоефективності та сонячної енергії.

Підтвердили участь у заході голова торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков, перший заступник міністра аграрної політики Максим Мартинюк, який презентуватиме низку проектів, запланованих на 2019 рік. Відбудеться також презентація туристичного потенціалу Луцька. Під час сільськогосподарської панелі форуму йтиметься про заморожені ягоди та гриби. Презентуватимуть також успішні волинські підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Любарт Показати IP 6 Вересня 2018 19:19
А в результаті ніц.
Володимир Показати IP 6 Вересня 2018 19:44
Який інвестор які інвстиції Я ІНВЕСТОР УКРАЇНСЬКИЙ ІНВЕСТОР Я ГОТОВИЙ СТВОРИТИ ДОДАТКОВІ РОБОЧІ МІСЦЯ ПЛАТИТИ БІЛУ ЗАРПЛАТУ СТВОРЮВАТИ ПРОДУКТ.... ТЕ ЗЕМЛІ ДЛЯ СТВОРЕННЯ РОБОЧИХ МІСЦЬ НЕ ОТРИМАЄШ ТА НЕ КУПИШ!!!! ХІБА В ПЕРЕКУПНИКІВ ВТРИДОРОГА ЩОБ ПІДКЛЮЧИТИ МЕРЕЖІ ТО ВЖЕ ОКРЕМА ІСТОРІЯ... так що цей форум це чергова галочка чиновників що вони щось роблять...
скептик Показати IP 8 Вересня 2018 14:17
переробка сировини - це серйозні інвестиції .... (сарказм). саме по цьому шляху йшла Південна Корея, коли у 80-х - 90-х робила економічний стрибок. а виробництво автомобілів, електроніки, побутової техніки і т.д. - це не для тих, у кого руки із зад"иці виросли, а мозок може успішно вирішити одне завдання: де і як більше вкрасти
скептик Показати IP 8 Вересня 2018 14:20
поки в УРКАїні не буде ринку землі - про серйозні інвестиції можете і не мріяти. більше того, на сьогоднішній землі Африки є більш інвестиційно привабливі, чим УРКАїни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus