USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На чемпіонаті України волинські велосипедистки завоювали 4 медалі

5 Жовтня 2020 23:34
З 29 вересня по 4 жовтня у Львові проходив чемпіонат України з велосипедного спорту на треку, у якому збірна Волинської області показала чудовий результат.

Про це повідомляє пресслужба управління молоді та спорту Волинської ОДА.

Зокрема, срібні медалі завоювала Іосенко Валерія в спринті і в командному спринті серед дівчат вікової групи 15-16 років. Срібло здобула також Левченко Богдана в командному спринті серед дівчат.

Логвінюк Дарина стала третьою в командному спринті і четвертою в командній гонці серед юніорок.

У гонці серед дівчат 13-14 років нашій команді у складі Войтович Надії, Шишмарьової Олександри та Левченко Уляни не вистачило однієї секунди, щоб посісти бронзове місце у фіналі командного спринту. Вони стали четвертими у цьому змаганні.

Вітаємо дівчат та їх тренерів Ковальова В.С., Ковальова Д.В. та Матвійчук-Жолнач В.В. з успішним виступом та бажаємо нових перемог та спортивних завоювань!

Нагадаємо, що з 7 по 11 жовтня в Авcтрії проходитиме чемпіонат світу з велосипедного спорту, у якому візьмуть участь волинські спортсменки Беломоіна Яна та Шиманська Ірина. Тож, вболіваємо за наших спортсменок і бажаємо успіхів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus