USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «День народження» Володимира-Волинського чекають гостей з Польщі

13 Липня 2015 18:05
26-го липня своє День народження святкуватиме древній Ладомир – Володимир-Волинський. Разом із Днем міста відзначатиметься і 1000-ліття із дня смерті князя Володимира Великого.

Наразі від імені громади міста запрошення на свято розсилають міським головам українських міст та очільникам польських міст, зокрема Грубешова, - інформує БУГ.

«Цього дня древній Володимир зустрічатиме гостей та друзів, історичну минувшину та сьогодення міста відобразить театралізоване дійство «Володимирський узвіз», діти та молодь матимуть змогу взяти участь у цікавих розвагах та конкурсах, «Володимирські висоти» підкорятимуть спортсмени у турнірі зі стрибків у висоту, зі своїми улюбленцями з’їдуться на виставку мисливських собак учасники з нашої та сусідніх областей, а велопробіг прикрасить вулиці міста різнобарвним вишиваним вбранням його учасників», – сказано у запрошенні, яке розсилає на даний момент міська рада Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що цьогоріч День міста пройде разом із відзначенням тисячоліття із дня смерті князя Володимира Великого. Вже у місті відбуваються виставки у бібліотеках, практичні конференції, приурочені річниці. Окрім того, працює оргкомітет, засідання якого проходять раптом не щодня.

Як розповіла радник міського голови Юлія Пашкова, свято проходитиме усього один день і не буде гучним та помпезним. Деталі проведення та програма святкування – офіційно ще не оприлюднена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
підприємець Показати IP 13 Липня 2015 19:22
Можна й гучніше зробити, бо так гроші не буде з чого відмити...
КЛОУН до підприємець Показати IP 13 Липня 2015 22:29
Ото вже "пузата хата" мерового синочка примножить бабла на алкоголі!
Фермер до КЛОУН Показати IP 14 Липня 2015 14:07
Ото тебе жаба давить, а сам щось зробив в цьому житті?
аів Показати IP 13 Липня 2015 20:29
бандерштат можна а фестиваль ні?
не байдужий Показати IP 13 Липня 2015 23:50
І знову не догодили. Що і як не роби- все не добре. Дійсно, у Луцьку за все вдячні мешканці міста, а у Володимирі, зірку з неба дістань- все одно не така. От коли прийдуть "мамедові", тоді оцінять. Свято міста Ладомира завжди проходило чудово останні роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus