USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ділянці Княгининок-Жидичин – обмежений проїзд транспорту через ремонтні роботи

10 Червня 2020 13:41
На ділянці Княгининок – Жидичин автодороги М-19 укладають фінішний шар асфальту.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області на своїй сторінці у фейсбук.

«У Княгининку на об’єкті поточного середнього ремонту автошляху М-19 Доманово (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) км 140+850 – км 147+050 підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" розпочало завершальний етап робіт з відновлення дорожнього одягу – влаштування п'ятисантиметрового верхнього шару зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші» - йдеться у дописі.

На час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою частково обмежили, він здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху. Частково обмежили рух транспорту і на ділянці Озерце – Прилуцьке, де також проходить ремонт.

Усіх водіїв просять бути максимально уважними та обережними на автошляхах, особливо в місцях проведення дорожніх робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus