USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Донбасі обіцяють провести позачергові вибори

7 Червня 2014 12:00
Позачергові вибори на Донбасі пообіцяв провести новообраний Президент України Петро Порошенко. Про це повідомляє Українська правда.

"Багато хто на Сході України вже встиг зрозуміти, до чого призвели дії терористів, вони привели економіку до катастрофи", - сказав він.

Новий очільник держави пообіцяв не залишати жителів Східної України в біді.

"Ми вже зруйнували міф про нелегітимність української влади, план російської пропаганди і план Януковича провалився, він зрадив Донбас і фінансує терористів", - підкреслив Порошенко.

Крім того, президент зазначив, що українська влада не буде говорити з бандитами, які зараз орудують на Сході України.

"Я прагну до миру і доб'юся єдності з приводу пропозиції мирного плану", - сказав він.

Порошенко також пообіцяв, що ті з російських бойовиків, хто добровільно здасть зброю і не буде замішаний у фінансуванні терористів, зможуть повернутися по "відкритому коридору".

Нагадаємо, сьогодні Україна отримала нового главу держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
777 Показати IP 7 Червня 2014 12:56
А цукерок даш?
800 до 777 Показати IP 7 Червня 2014 13:06
цукерки дають до виборів. після виборів нічого не дають, тільки забирають, аби відбити бабки, які витратили на л*хів.
Вік Показати IP 7 Червня 2014 13:42
Сміялися ми з тупенького Яника,Азірова і ко,з їхньої мови,але отримували зарплати,гроші на дітей,щось вирішували на кордонах і жили як зараз виявилось досить непогано,їздили в Крим відпочивати,долар був по 8,не було братовбивчої війни,була стабільність,а зараз будемо слухати "солодкі" промови часто ідеальною англійською від Петі і його ко,і від колись стабільної України залишилась вже Руїна .Але ще попереду рахунки за світло,воду і газ,бо поки літо і цього не відчуваємо,ріст цін і зарплати мінімальні.Доборолись.....а от і знак-карабін у бійця почесної варти випав ледве не на Порошенка-знак долі?
777 до Вік Показати IP 7 Червня 2014 13:43
Що правда, то правда!
800 до Вік Показати IP 7 Червня 2014 13:59
так, так, а ще при радянському союзі хліб був по 16 коп, ковбаса з горілкою дешева (ковбасу треба було діставати), робота для всіх була (хто не хотів працювати добровільно, працював в сибіру примусово), рахунки за комунальні послуги були взагалі смішні (квартири були тількі державні) і всього не перерахувати. треба вернути все в зад і тоді заживемо.
Анонім до Вік Показати IP 7 Червня 2014 14:17
Шо ти морозиш дурню, який ще нафиг знак, а долар по вісім як що так було б і далі то напевно в же в цей час пішли б по світу з протянутою рувоя, а ще через рік царювання цього покидька яника взагі б напевно гірше найбідніших країн африки жили!а що да порошенка гучних заяв теж звичайна робити не варто тому що вже не раз обпікались з прогнозами і надіями, тому час покаже , але порошенко куди краще ніж яник і вся його піз.....тія! А ви тролі прорасійські скоро вмиєтесь своїм лайном яке ви льєте на нашу державу уряд і людей!
Ворожка до Анонім Показати IP 7 Червня 2014 16:09
коментар було видалено
екстрасенс до Вік Показати IP 8 Червня 2014 08:16
Знак це коли перед яйцепадним курасаном ледь не закрилися двері, і коли вінок йому на голову, і коли від яйця обіс...явся . Ну а наслідки цього -і синок мільярдер,і втеча на расею з вантажівками грошей,і розвал країни з доларом по 12. Це 'царювання' яника, як мильна бульбашка, яка колись мала лопнути
До аноніма Показати IP 7 Червня 2014 14:23
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus