USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Донеччині мати хотіла продати 2-місячну дитину за 400 тис.

20 Жовтня 2020 12:33
На Донеччині матір за 400 тис грн хотіла продати власну дитину.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора України.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно мешканки м. Маріуполя, яка намагалася продати власну новонароджену дитину (ч. 3 ст. 149 КК України).

За даними слідства, жінка, яка не перебувала на медичному обліку як майбутня породілля оскільки не планувала залишати дитину, впродовж 2 місяців після народження сина підшукувала потенційних клієнтів для продажу хлопчика, якого «оцінила» у 400 тис грн. За ці гроші вона планувала купити квартиру та автомобіль.

Правоохоронці затримали її під час отримання грошових коштів від «покупця», а немовля передали під нагляд лікарів до міської дитячої лікарні.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Небайдужа Показати IP 20 Жовтня 2020 14:05
Дивне у нас правосуддя, коли мати вбила дитину то дали умовне, а коли захотіла продати дають від 8-ми до 15років. Злочин на злочині проти дітей висвітлюєте, а як може допомогти матерям держава, як вийти зі складної ситуації не висвітлюєте. І ще питання, яка роль в цьому батька дитини, чи жінка сама ту дитину зробила? З нього як з гуся вода....
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2020 20:42
таких ..батьків .. треба стерилізувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus