USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Донеччині від важких поранень загинув Герой з Волині Олександр Смідюк

7 Листопада 2022 16:13
На Донеччині від тяжких поранень загинув 34-річний житель села Воля Любитівська Олександр Смідюк.

Про це повідомили у Колодяжненській громаді.

Ряди небесного легіону поповнив ще один наш захисник, Герой України, житель села Воля Любитівська Смідюк Олександр Володимирович 20.10 1988 року народження.

Під селом Терни Краматорського району Донецької області 02.11.2022 року боєць загинув від тяжких поранень, несумісних з життям, отриманих в бою за нашу Батьківщину, проявивши вірність присязі, стійкість і мужність.

«У цю скорботну мить висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Захисника, який поклав життя, оберігаючи нашу країну, виборюючи мирне майбутнє всім нам.

Вічний біль, який не розрадити ні словами, ні добрими справами, буде поруч саме з рідними людьми.

Колодяжненська громада завжди буде пам’ятати ім’я Героя, який захищав мирне українське населення від ворога та поплатився найціннішим – життям.

Вічна пам’ять та доземний уклін тобі, наш мужній Герою. Царство Небесне та Вічний спокій вірному сину України. Не пробачимо рашистам ще однієї такої важливої для нас втрати.

Деталі зустрічі на рідній Батьківщині Смідюка Олександра повідомимо згодом», – йдеться у повідомленні.

7 – 9 листопада 2022 року на території Колодяжненської сільської ради розпорядженням сільського голови оголошено триденну жалобу.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus