USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На дорогах України за добу сталося 730 ДТП: 18 людей загинули

15 Жовтня 2019 13:10
Лише за одну добу, 14 жовтня, у ДТП в Україні загинули 18 людей. Ще 120 осіб через аварійні ситуації отримали травми.

Сумну статистику оприлюднила пресслужба Нацполіції України, пише 24 канал.

Загалом за минулу добу сталося аж 730 аварій. Користувачі у коментарях до допису зауважують: лише на столичних дорогах 14 жовтня коїлося щось «божевільне». Аварії у Києві фіксували ледь не на кожному перехресті. Ще один коментатор додав: в Україні через ДТП щодня в середньому гине 7 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Жовтня 2019 13:17
А скільки учасників дтп розійшлися за європротоколом, не викликаючи поліцію
Україна-руїна Показати IP 15 Жовтня 2019 13:38
Осінь-зима....дуже темні вечори...а наші українці не ходять, не їздять з світловідбиваючими предметами, як на одязі, на велосипедах.... і т.д. В сусідній Польщі штрафи і велосипедистам і пішоходам немаленькі.... Маємо берегти і життя і здоров'я самі своє і інших.... Коли стається ДТП вже ніхто і нікуди не спішить і не ЛЕТИТЬ... В Польщі на рівні держави вчать і все робиться і штрафують для безпеки і водіїв і пішоходів.... а ми країна ІДІОТІВ.... і все тим сказано- ДИКАРІ МИ - Ми, любі українці, займаємося САМОЗНИЩЕННЯМ.... так воно є. РАЗ НА БІЛОМУ СВІТІ ЖИВЕМО- БЕРЕЖІМО І СВОЄ І ЧУЖЕ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я !!! Бо суди в нас водіїв- пяниць і наркоманів , за хорошу плату відпускають і на поруки в інші руки віддіють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus