USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На дорогах Волині більше, ніж на 50% збільшилась аварійність

7 Лютого 2017 14:45
Волинська область - у переліку тих, де зафіксовано зростання рівня аварійності більше ніж на 50%. Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

За минулу добу на автошляхах України загинуло четверо громадян, травмовано – 50. Сьогодні, 7 лютого, у деяких регіонах обмежено рух транспорту. Критичною за рівнем аварійності залишається ситуація в дев’яти областях країни.

Зокрема, у Житомирській, Київській, Чернігівській, Хмельницькій, Волинській, Львівській, Закарпатській та Кіровоградській областях зафіксовано зростання рівня аварійності більше ніж на 50%.

Високий рівень аварійності залишається у Івано-Франківській, Рівненській, Одеській, Дніпропетровській та Луганській областях.

Крім того, рух вантажного транспорту обмежено у Київській та Хмельницькій областях. На Закарпатті обмежено рух для всіх видів транспорту на трасі О-071207. На Черкащині введенні обмеження для вантажного транспорту на трасах М-05, Н-01, Н-08.



ОНОВЛЕНО станом на 14:00

Відновлено рух вантажного транспорту у Київській області:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинь Показати IP 7 Лютого 2017 14:54
хоч в чомусь може бути попереду?полюхам ні знаки ні алкоголь ні закон не завада
Володимир-Волинський Показати IP 7 Лютого 2017 15:10
Високий рівень аварійновті і ніхто нічого не робить. Коли автодор почне відповідати за свою бездіяльність? Вони ніколи до зими не готові то немає пального то немає суміші на дороги. Шановна Володимир-Волинська РДА та Волинська ОДА ви якийсь вплив маєте на Володимир-Волинський автодор!!!!!!!!!!
Анонім до Володимир-Волинський Показати IP 7 Лютого 2017 15:34
дороги в Украіні скрізь одинакові.навіть є гірші
Аlex Показати IP 7 Лютого 2017 15:35
Іхав сьогодні на Радехів...траса до Горохова-жах.Ні грама піску,вся в горбилях і льодяних гулях,машину від вітру здуває і по отій слизоті несе вбік.На львівщині слизько,але дорога почишена..в нас починабть лизати все до асфалтту,коли хтось розіб'ється..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus