USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На дорозі Горохів–Берестечко рівнянин протаранив мотоблок

18 Вересня 2017 13:52
Учора, 17 вересня, на автодорозі сполученням «Горохів–Берестечко», поблизу села Борочиче, легковик «Audi–80» врізався у мотоблок «Кетавр». Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автопригода трапилася в обідню пору. За кермом легковика перебував 21-річний житель сусідньої Рівненської області. Водій допустив зіткнення з мотоблоком, під керуванням 21-річного жителя селища Мар’янівка, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок зіткнення водій мотоблока отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

Слідчі розпочали за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus