USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На дорозі Львів-Луцьк облаштували тимчасовий міст. Рух транспорту відновили

8 Серпня 2021 11:50
На дорозі «Львів-Луцьк» завершили роботи із влаштування тимчасового мосту через річку Західний Буг біля села Гайок.

7 серпня о 15 годині там відновили рух транспорту, повідомили у пресслужбі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Через тимчасовий міст у реверсному порядку зможуть проїздити легкові автомобілі, громадський транспорт, а також невеликі вантажівки із загальною масою не більше 12 тонн та висотою кузова до 3 метрів», – повідомили у Службі автомобільних доріг.

Паралельно тривають підготовчі роботи до капітального ремонту та реконструкції основного мосту, який планують відремонтувати до кінця року.

Нагадаємо, ввечері 3 травня на Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг. Це частина дороги Львів – Луцьк. Внаслідок обвалу мосту ніхто не травмувався.

7 травня Служба автомобільних доріг затвердила схеми об’їзду моста на дорозі «Львів-Луцьк».

Зокрема, для легкових транспортних засобів, загальна маса яких менше 5 тонн- по Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква до міста Великі Мости, по О160601 Рава-Руська-Гайок до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку.

Для вантажних транспортних засобів, загальна маса яких більше 5 тонн об’їхати можна буде по трасі М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски-Буськ, Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни по ділянці Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград по ділянці Лопатин-Радехів та у зворотному напрямку.

Головною причиною обвалу мосту називають те, що попри заборону, ним їздили вантажні автомобілі.

Як ми писали, тимчасовий міст у селі Гайок, що на ділянці дороги «Львів-Луцьк», почали будувати минулого місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
санітар Показати IP 8 Серпня 2021 13:33
Казали - 40 т., а вийшло лише 12-ть... Заїде 40-тонна фура і знову завалить. В нас же як: якщо не можна, але дуже хочеться, то можна. В смислі, завалити по самі помідори, а про наслідки не думають.
ЗаБУДовник Показати IP 8 Серпня 2021 14:34
В цивілізованих країнах вже б давно завершили і забули про той поламаний міст! а в нас пів року балачок,паперової волокіти,мороки-сороки(щоб побільше відкусити$ ) і потім ще 3 рази збільшать бюджет на ремонт і .....нарешті почнуть ремонтувати золотий міст!
скептик до ЗаБУДовник Показати IP 8 Серпня 2021 17:00
за відкатами стоїть черга. всім тра вділити.
Вах до ЗаБУДовник Показати IP 8 Серпня 2021 19:41
Там лишень вартість документації чого вартує...пів моста(постійного) зробили би..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus