USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На дорозі Нововолинськ–Локачі за 4 млн ліквідують вибоїни

31 Жовтня 2022 22:53
Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила тендер на експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі. Ідеться про ділянку між 15,4 та 18,1 км траси.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 2 листопада. Очікувана вартість робіт – 4,1 млн грн.

Відповідно до відомості обсягів робіт, експлуатаційне утримання включатиме розробку ґрунту, планування та укріплення узбіч асфальтогранулятором, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розлив бітумної емульсії, ущільнення асфальтобетонного шару та ліквідацію вибоїн асфальтобетонного покриття.

Ці послуги на відрізку автошляху Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі надаватимуть до кінця поточного року.

Читати ще: На утримання 24 км траси Київ–Ягодин витратять 33 млн

Нагадаємо, на послуги з експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення Луцького, Камінь-Каширського і Володимирського районів планують витратити до 35 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Листопада 2022 02:41
Київ–Ягодин це єдина дорога котра потрібна інші це дерибан грошей корупційними структурами волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus