USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Дружби народів не дозволили влаштувати ще один ринок

21 Грудня 2018 16:09
Мешканці гуртожитку № 2, що на бульварі Дружби народів, проти того, аби їхній сусід облаштував у їхньому дворі сільськогосподарський ринок.

Про це йшлося 21 грудня під час засідання 51-ї сесії Луцької міської ради.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що до міської ради звернувся Олександр Борисков. Він подав на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури на бульварі Дружби народів, 2.

Депутат Євгеній Ткачук розповів, що мова йде про земельну ділянку на прибудинковій території гуртожитку. «На жаль, вона у приватній власності, але мешканці категорично проти створення там ще одного ринку. До того ж, за 50 метрів облаштували хороший ринок», – сказав обранець громади і висловив прохання до колег не підтримувати цей проект рішення.

Голова ОСББ Дружби народів 2 зазначила, що мова йде про комфорт 36 сімей.

«Сусід хоче збудувати там сільськогосподарський ринок. Я і так два роки борюся зі сміттям, яке там постійно викидають, а він хоче облаштувати сільськогосподарський ринок. Нашим діткам і так немає землі, ми не можемо там нічого зробити, це єдина зелена зона у дворі. Я запитувала, він хоче поставити там старі контейнери у два ряди», – зауважила жінка.

Депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus