USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Десятилітня війна завершилась: мешканці гуртожитку на Дружби Народів зможуть приватизувати свої кімнати

16 Квітня 2021 18:53
Мешканці луцького гуртожитку, що на бульварі Дружби Народів, 4, зможуть приватизувати свої помешкання.

Про це під час щотижневого звіту 16 квітня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Цього тижня зустрічалися із мешканцями гуртожитку на бульварі Дружби Народів, 4. Вже більше 10 років тягнеться проблема, пов’язана із неможливістю приватизувати мешканцями приватизувати кімнати, у яких вони проживають і бути повноцінними господарями свого житла, створити повноцінне ОСББ і опікуватися цим будинком», – зазначив міський очільник.

Він проінформував, що скандальний гуртожиток належить ПАТ «Електротермометрія». Мешканцям ніяк не вдавалося досягти згоди з керівництвом заводу. Але вже така згода є.

«Ми зібрали людей, повідомили радісну для них новину. І в найближчі дні будуть прийняті рішення, що дозволять мешканцям приватизувати ці кімнати і перестати хвилюватися щодо майбутнього їхнього житла», – каже міський голова.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що у ПАТ «Електротермометрія» жодним чином не реагують на письмові звернення комунальників щодо передачі гуртожитка на бульварі Дружби Народів, 4 в міську комунальну власність.

Лучани, які мешкають в будинку на бульварі Дружби Народів, 4, не на словах знають, як це боротися за право мешкати у гуртожитку. Будинок на більше ніж 100 квартир – власність ПАТ «Електротермометрія». З 2004 року мешканці цього будинку не можуть приватизувати житло, хоча й мають на це повне право, гарантоване законодавством. Кожну кімнатку, яку лучани винаймають по кілька десятків років, мешканцям пропонують викупити за ринковою ціною.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus