USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На двох вулицях Ковеля збудують мережу водопостачання

21 Березня 2021 23:07
Нове будівництво мережі водопостачання запланували на вулицях Генерала Юрія Тютюнника та Миколайчука в Ковелі.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 березня.

Очікувана вартість робіт становить 1 365 000 гривень.

Нове будівництво мережі водопостачання включатиме розробку та ущільнення ґрунту, засипку траншей і котлованів, укладання трубопроводів, їхнє промивання та дезінфекцію, встановлення полiетиленових фасонних частин, укладання стальних труб, нанесення антикорозiйної бiтумно-гумової iзоляцiї на сталевi трубопроводи, встановлення вентилів, засувок, затворів, клапанів, кранів, водорозподільних гребінок, улаштування пожежних гідрантів і круглих колодязів, відновлення благоустрою тощо.

Усі роботи повинні завершити до 31 грудня 2021 року. Гарантійний термін експлуатації водопроводу становитиме п’ять років.

Нагадаємо, у Нововолинську запланували нове будівництво каналізаційної мережі на вулицях Данила Галицького – Рєпіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus