USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Де у Луцьку завтра не буде газу

3 Серпня 2015 14:13
У Луцьку завтра, 4 серпня, не буде газу за адресами: Корольова, 11 і Польова, 11. Про це інформують у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Газопостачання тимчасово припинять для проведення планово-технічного обслуговування (ПТО) та перевірки на щільність зовнішніх, внутрішніх газопроводів та газового обладнання.

ПТО проводиться безкоштовно з метою виявлення витоків газу і запобігання виникнення аварійних ситуацій.

Мешканців просять забезпечити доступ працівникам ПАТ «Волиньгаз» до своїх помешкань з 9:00 до 17:00 для: проведення ПТО (ст. 29 Правил надання населенню послуг з газопостачання, затверджених Постановою Кабінету міністрів від 09.12.1999 р. №2246) виконання повторного пуску газу (згідно з Правил безпеки систем газопостачання (ПБСГ), перед відновленням газопостачання у квартирі кожного споживача мають бути перевірені внутрішні газопроводи і газове обладнання, щоб уникнути можливих витоків газу і пов’язаних з цим нещасних випадків).

Під час проведення ПТО споживач має пред’явити:

- акт про періодичну перевірку технічного стану димових і вентиляційних каналів (видає ЖЕК або інша організація, яка має ліцензію на прочистку димовентканалів)

- договір на обслуговування газового приладу, імпортного виробництва.

Газопостачання відновлять тільки при умові надання вище перелічених документів, відсутності боргу за фактично спожитий природний газ та при присутності всіх споживачів вдома.

Планово-технічне обслуговування (ПТО) проводиться з метою виявлення витоків газу і запобігання виникнення аварійних ситуацій. ПТО необхідне задля Вашої безпеки.

З питань щодо ПТО телефонуйте: у Луцьку: (0332) 77-69-60
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вересневе Показати IP 3 Серпня 2015 15:08
По-моєму, Польова,11 – приватний будинок. Може, помилились з адресою?
слюсар Показати IP 3 Серпня 2015 19:47
Для того, щоб укласти договір на обслуговування приладів імпортного виробництва, треба зібрати з десяток довідок, і за кожну довідку заплатити. Сума набігає пристойна - десь близько тисячі гривень. Тому мешканці і не оформлюють зміну приладів.Такі правила встановив Фірташ. До цього процедура оформлення договору і зміни в техплан була безкоштовна. І всім добре відомо, що вітчизняних приладів не має. Хіба що, Фірташ вважає вітчизняними приладами російського виробництва.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus