USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На гачок інтернет-шахраїв за місяць потрапило 20 лучан

5 Вересня 2016 10:11
Аферисти, прикриваючись інтернет-магазинами, видурюють у гроші, а натомість ніяких товарів не постачають. Кількість таких карткових або телефонних шахрайств за останній час у Луцьку збільшилася, - повідомляє «Волинська газета».

Лише упродовж серпня 2016 року до Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області надійшло 20 повідомлень про такі злочини.

«Шахраї діють за доволі простою схемою, розміщуючи у мережі Інтернет (на сайтах OLX, Аukro тощо) неправдиві повідомлення про продаж різноманітних речей широкого вжитку, зокрема, мобільних телефонів, весільних суконь, велосипедів, дитячих колясок чи деталей до автомобілів. При цьому однією із умов отримання бажаної речі є попередня оплата замовленого товару частково або в повному обсязі шляхом перерахування коштів на вказаний шахраями банківський рахунок. Після перерахування коштів товар довірливі громадяни так і не отримують, а зв`язок із недобросовісними «продавцями» зникає», – інформує Луцька місцева прокуратура.

Правоохоронці звертаються до волинян із проханням: аби не стати жертвами шахраїв, ретельно вибирайте та перевіряйте потенційних продавців товару, який ви вподобали в Інтернеті, та будьте обачними, здійснюючи купівлю. Щоб уникнути неприємностей, оплачуйте покупку лише після доставки товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Леська Показати IP 5 Вересня 2016 10:23
Це ж для лохів, опишуть нове а приходить старе замурзане або взагалі пише бренд а приходить на пошті туфта, так що не раджу купувати в неті дешевий сир в мишеловці
SS Показати IP 5 Вересня 2016 14:49
Зато ціна солодка! Лохи в бутіках купують,а умніки в інтернеті це добре що є такі продавці вчать тому що в школі ненавчили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus