USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На горі Піп Іван у Карпатах загинули туристи

23 Лютого 2019 10:48
На карпатській вершині Піп Іван загинули двоє туристів.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на ДСНС.

Там відзначають, що о 21:45 до івано-франківських рятувальників надійшла інформація про те, що на гору рухалася група з восьми туристів.

Пізніше «до рятувального поста на ношах було транспортовано трьох туристів зі значними обмороженнями (один з них без ознак життя), п’ятеро туристів прибули самостійно».

Згодом помер ще один турист.

«Станом на 22:10 з групи туристів на горі Піп Іван загинуло 2 особи, решта 6 туристів перебувають в приміщенні рятувального посту. Загроза життю відсутня», – повідомляють рятувальники.

У регіоні оголошене штормове попередження. Там очікується сніг, мокрий сніг, посилення північно-східного вітру до 15-20 м/с, налипання мокрого снігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
справедливий Показати IP 23 Лютого 2019 18:36
прикро, що люди йдуть в гори не підготовленими. Гори це не іграшки, це не Ельбрус,тщоб взяти так тупо померти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus