USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На яких зупинках у Луцьку зупинятимуться приміські автобуси

28 Серпня 2020 15:30
В обласному центрі Волині затвердили новий перелік зупинок громадського транспорту, на яких дозволяється зупинка приміських автобусів.

Про це стало відомо 28 серпня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, на розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про перелік зупинок громадського транспорту в Луцьку, на яких дозволяється зупинка приміських автобусів для здійснення посадки та висадки пасажирів.

Як ідеться в пояснювальній записці, попередній перелік було затверджено ще у 2009 та 2011 роках.

Однак протягом останніх 10 років зупинки громадського транспорту переносились, ліквідовувались, перейменовувались тощо. Місто розвивалось та розбудувалось, змінювались інфраструктура та відповідно місця масового відвідування громадян.

Тож, члени виконкому погодили новий перелік зупинок.Відзначимо, що до переліку внесли зміни, додавши дві зупинки на вулиці Архітектора Метельницького.

Окрім того, своїм рішенням вони рекомендували перевізникам привести мережу приміських автобусних маршрутів загального користування в частині проходження вулицями міста Луцька у відповідність до рішення міської ради «Про забезпечення дотримання Закону України «Про автомобільний транспорт» на вулицях м. Луцька» та чинного законодавства.

Також рішення рекомендує внести зміни в схеми та організувати рух приміських автобусних маршрутів загального користування Львівського, Володимир-Волинського, Боратинського та Дубнівського напрямків в частині заїзду на «Новий ринок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
sv Показати IP 28 Серпня 2020 15:49
Дивний вибір. Тобто, людина, скупившись на Варшавці, щоб сісти на ківерцівську маршрутку, має йти до "Глобуса" чи до "Променя"?
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2020 16:58
Взагалі то приміськими маршрутками користуються не тільки жителі сіл, а й власне лучани, тобто жителі міста Луцька. Виходить що міськрада обмежує права жителів міста Луцька. Мало того що не можуть навести лад з автобусами та тролейбусами щоб ті ходили згідно графіка, особливо в вечірні години, так ще й взагалі забирають можливість в лучан дістатися будь чим. Виникає питання: а на кого працює міськрада?!
Ну ну Показати IP 28 Серпня 2020 17:26
До таблички Луцьк, а далі на тролейбус, або міську маршрутку. Приєднуватися до міста не рвуться, то чому мають забруднювать повітря в місті і збільшувати трафік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus