USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На хабарі спіймали волинського сільського голову

6 Березня 2018 15:58
6 березняна на хабарі викрили одного з сільських голів Маневицького району під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 38 тис. грн, повідомили у прес-службі Волинської прокуратури.

Обранець громади вимагав 2 тис. доларів США від громадянина за надання дозволу за зрізання дубів у населеному пункті та заниження вартості цих робіт.

Викрили посадову особу органу місцевого самоврядування під час одержання другого "траншу" неправомірної вигоди, адже 3 тис. грн. він одержав від громадянина раніше.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ВІДОМО ПРО ВОЛИНСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВУ, ЯКОГО ВПІЙМАЛИ НА ХАБАРІ

Сільського голову затримано. Тривають першочергові слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Санчез Показати IP 6 Березня 2018 18:26
Ви або пишіть хоча б що за село або краще зовсім не друкуйте такої новини.Я теж можу сказати,що один десь там щось взяв в когось.
ТТ Показати IP 6 Березня 2018 19:21
В доведеній до зубожіння країні, де чиновники один перед другим вихваляються як "уміють жити", беручи за приклад оточення Порошенка та дякуючи викривальним сюжетам по засобах телебачення, кожен відчуває себе тимчасовим на "хлєбній" посаді. Тому і беруть, хто що може. Голові органу місцевого самоврядування сьогодні не повезло, тому що довірився випадковим людям які розповідали байки про зрізування дерев. Або земелька під бурштин комусь припала до душі, а керівник виявився занадто принциповим.
М Показати IP 6 Березня 2018 23:25
Щось цифри не сходяться, це по якому курсу?
Анонім Показати IP 8 Березня 2018 11:14
Похоже на подставу для отчета.мєлочний хабар три дня висить в топі. Походу у голови нема грошей даже на адвоката.закатают для статистики

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus