USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

На Херсонщині чоловік потрапив у трудове рабство: рідним довелося платити викуп

6 Вересня 2021 15:45
На Херсонщині знайшли чоловіка, який ще 16 липня зник у Запорізькій області. Тернополянин Віталій Харчук працював у курортній Кирилівці, звідти він поїхав додому. Дорогою він потрапив у рабство.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на РІА Мелітополь.

Так, 16 липня 34-річний чоловік виїхав з Кирилівки, але так і не доїхав додому, у Тернопільську область. Українця почали шукати його родичі, потім приєдналися поліцейські та волонтери. Однак ніхто так і не зумів його знайти.

Віталія Харчука розшукували півтора місяці. Як виявилося, чоловіка вивезили в село у Херсонській області і він потрапив у рабство. Невідомі змушували його безплатно працювати. У рабстві були й інші люди, доля яких поки що залишається невідомою. Чоловік врятував себе сам, він умовив місцевих жителів дати йому мобільний телефон і подзвонив додому.

Родичі чоловіка не стали звертатися в поліцію. Вони поїхали за ним на Херсонщину і забрали додому. Однак просто так чоловіка ніхто не віддавав. Родині довелося заплатити за нього викуп, який зажадали зловмисники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 6 Вересня 2021 17:52
На зону их лет на двадцать работорговцы хреновы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus