USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Кіпрі вирує масштабна лісова пожежа, країна просить допомоги

4 Липня 2021 09:25
Кіпр звернувся до країн-членів Європейського Союзу з проханням допомогти в боротьбі з великою лісовою пожежею в гірському регіоні острівної держави.

Про це пише Українська правда з посиланням на Associated Press.

Через палаючі ліси влада Кіпру вже евакуювала людей з трьох населених пунктів.

Кіпрський міністр охорони навколишнього середовища Костас Кадіс повідомив, що пожежа охопила «величезні масиви лісу» та приватну власність у гірському масиві Троодос.

Кіпрські чиновники визнають, що масштаби пожежі викликають занепокоєння.

Греція вже відправила два пожежні літаки, аби допомогти приборкати стихію. Ізраїль також заявив про відправлення спеціальної авіації до Кіпру.

Наразі 4 кіпрські пожежні літаки, а також наземні екіпажі вогнеборців намагаються гасити ліси, проте сильний вітер та температура вище +30 градусів перешкоджають їхнім зусиллям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus