USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Княжий» у Володимир приїде наймолодша віце-губернатор з Одещини

28 Липня 2017 19:26
На літературній сцені фестивалю «КНЯЖИЙ» виступить та відповість на запитання людей Соломія Бобровська, яка у 26 років стала першим заступником губернатора Одеської облдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Нагадаємо, фестиваль "КНЯЖИЙ" відбуватиметься впродовж двох днів - 19 та 20-го серпня у парку села Заріччя, на території стародавнього міста Володимир-Волинський, а вхід на захід символічно вартує 20 гривень.



Соломія працювала у команді Михайла Саакашвілі, стажувалася у канадському парламенті і взагалі веде дуже активну громадську та політичну діяльність. Хочете поговорити про молоді обличчя у політиці і про те, як молодь може змінити країну, - не пропустіть гутірку із Соломією Бобровською!

Розважатимуть гостей музичної сцени ведучі із файного міста Тернопіль – Андрій Човган та Валентин Котик.


Впродовж двох днів з гміни Грубешовської, що у Республіці Польща на фестиваль «КНЯЖИЙ» завітає і селище готів. Гості фестивалю побачать містечко готів та традиції їхнього життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kkkkk Показати IP 28 Липня 2017 19:43
это просто бомба....
Мыкола Показати IP 29 Липня 2017 01:52
В Україні немає такої посади як губернатор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus