USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Вже завтра розпочнеться фестиваль «Княжий»

12 Липня 2019 21:09
Вже завтра, в суботу 13-го липня стартує фестиваль «Княжий», поблизу Володимира-Волинського. Фестиваль сімейний, вільний від алкоголю, із історичними реконструкція, фешн-програмою, дитячим містечком, ярмарками їжі та майстрів народної творчості. Фестиваль, де можна розвиватися інтелектуально на гутірках, та відпочивати душею під музику головної сцени, або ж поринути у містичні дійства, які відбуваються лише вночі.

Пропонуємо 10 фактів про фестиваль Княжий:

1) Вхідний квиток на фестиваль коштує 50 гривень. Чому так мало? Організатори вирішили зробити захід доступним, щоб будь хто міг прийти та відпочити. Княжий, це коли якісний захід відбувається не дорого і можна приходити сім'єю чи великою компанією друзів.

2) Фестиваль «Княжий» - вільний від алкоголю. Третій рік поспіль діє заборона по продаж, вживання чи принесення алкоголю на територію фестивалю. Також заборонено приходити в стані алкогольного сп'яніння. Це територія для здорового відпочинку.

3) На фестивалі діє дві сцени: денна та нічна. На денній сцені відбуваються фешн-покази, конкурси краси, лицарські бої, майстер-класи із середньовічніх танців і багато іншого.

4) Нічна сцена цьогоріч представлена гуртами: Етнаterra, Медовий полин, Карна, OTORVALD, CARDIOMACHINE, Ot Vinta та СКАЙ.

5) На гутірках буде 9 гостей, від діячів культури до політики. З розкладом гутірок ознайомитися ТУТ.

6) Суботній вечір завершиться неповторним нічним дійством з елементами фаєр-шоу.

7) На території фестивалю буде діяти близько 10 фотозон, і жоден відвідувач не піде з фестивалю без фотографій.

8) На фестивалі «Княжий» відбудеться справжнє весілля. Закохані пари візьмуть шлюб просто на сцені фестивалю. Організатори для молодят підготували незабутню церемонію

9) Унікальний конкурс краси для дівчат яким виповнилося 25 років і більше, вийшли заміж та мають діток – «Княгиня-берегиня». Організатори прислухалися до побажань і організовували конкурс, якого ніхто не проводив у Володимирі-Волинському.

10) Фестиваль «Княжий» - це подія року не лише для Володимира-Волинського, а й для всієї області. Це фестиваль який поєднує сучасну музику з етнічними мотивами, це фестиваль де кожен знайде себе та відпочине.

Вже завтра в суботу, 13-го липня, приходь на Княжий та отримай неперевершений запал, закликають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus