USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Конякіна – аварія лоб в лоб. Є постраждалі

25 Травня 2017 10:45
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто трапилася зранку 25 травня у Луцьку на вулиці Конякіна. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Так, сьогодні вранці водій Citroen Jumpy, виїжджаючи з прилеглої території по вулиці Конякіна, не надав перевагу в русі Mercedes Sprinter та зіткнувся з ним. Водія мікроавтобуса викинуло з автомобіля, а транспортний засіб продовжив рух і заїхав на тротуар.

Патрульні, які прибули першими на місце події, надали першу допомогу потерпілим до приїзду швидкої.

Водій отримав розсічення брови та спини, його госпіталізували. З пасажирів мікроавтобуса постраждав чоловік поважного віку, який отримав струс мозку та гематоми, його також відправили в лікарню. За попередньою інформацією, життю постраждалих нічого не загрожує.

Решта 6 пасажирів від медичної допомоги відмовились.

У Citroen Jumpy ніхто не постраждав.

Патрульні також регулювали рух транспорту, оскільки через ДТП утворився великий затор.

На місці події працюють слідчі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 25 Травня 2017 16:13
Дякувати Всевишньому що без жертв.Та цей водій він "нелегальний перевізник" по маршруту Луцьк-Любешів.Мав "честь" з ним до Маневич під'їхати Господи йому людей возити не можна!ПУСТОГОЛОВИЙ ПОВНІСТЮ НЕПРОФЕСІЙНИЙ ВОДІЙ!
Сергій Показати IP 26 Травня 2017 21:27
Це чучало на сітроєні рано або пізно мало б доїздитись. Так воно і сталось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus