USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Ковельщині перейменували сільські вулиці

2 Червня 2016 23:31
У рамках декомунізації на Ковельщині перейменували ряд вулиць. Відповідне розпорядження 20 травня підписав голова Волинської облдержадміністрації, - повідомляють на сайті Ковельської РДА.

Цими розпорядженнями були перейменовані, залишивши попередню нумерацію за об’єктами нерухомого майна, об’єкти топоніміки (вулиці, провулки, проспекти, площі, парки, сквери) населених пунктів Волинської області.

Зокрема і об’єкти топоніміки Ковельського району.
До слова, у Луцьку також перейменували десять вулиць.

Виконавчим органам сільських, селищних рад населених пунктів, у яких здійснили перейменування об’єктів топоніміки рекомендували:

- унести до нормативних документів усі необхідні зміни, пов’язані з перейменуванням об’єктів топоніміки;

- здійснити всі необхідні заходи для інформування населення та зацікавлених органів про нові назви об’єктів топоніміки;

- ужити заходів з виготовлення й установлення номерних знаків (адресних табличок) на житлових будинках, інших будівлях, розташованих на об’єктах топономіки, перейменованих відповідно до розпорядження, та належать до комунальної власності територіальних громад відповідних населених пунктів;

- ужити заходів із заміни знаків маршрутного орієнтування у зв’язку з перейменуванням об’єктів топономіки.

Співвласникам багатоквартирних будинків, власникам приватних житлових будинків, будівель або інших об’єктів нерухомого майна, юридичним особам незалежно від форми власності та підпорядкування рекомендовано забезпечити заміну номерних знаків (адресних табличок) на житлових будинках, будівлях, інших об’єктах нерухомого майна, які перебувають у власності зазначених осіб та розташовані на об’єктах, перейменованих відповідно до розпорядження.

Цими розпорядженнями визнали, що правовстановлюючі документи, технічна документація на земельні ділянки та нерухоме майно, документація з конкурсних торгів, договори, паспорти й інші документи, які містять назви об’єктів топономіки, перейменованих пунктом 1 розпоряджень, є чинними з урахуванням вимог законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 2 Червня 2016 23:56
І жити стало краще! І ціни стали менше і зарплатня більше!
Лана до Анатоль_ Показати IP 3 Червня 2016 10:37
Не потрібно все переводити на матеріальне. Адже людина складається із морального (духовного) і фізичного.
Ая Показати IP 3 Червня 2016 03:11
Переконаний, що назву вулиці 17 вересня треба було залишити. Дітям лиш пояснювати, що це сталося 1939 року.Тож то історична назва яка нагадувала б всім, про трагедію яка почалася після цієї дати на волиньскій землі і триває по нинішній день....
уховчанин Показати IP 3 Червня 2016 08:26
А ВУЛИЦЮ В ЧЕСТЬ КОМУНІСТА ВАСЮТИ В УХОВЕЦЬКУ ЗАЛИШАТЬ ВІН ПЕРШИЙ ЗКОМУНІСТІВ ЯКИЙ УТВОРИВ КОЛГОСП ІКОЛИ ЗНЕСУТЬ ЙОГО ПАМЯТНИК ЯКИЙ УЦЕНТРІ СЕЛА РІЖЕ ВОЧІ СЕРПОМ ІМОЛОТОМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus