USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ковельщині страйкують перевізники

5 Березня 2015 09:09
Низка водіїв автобусів приміського сполучення Ковельщини 3 березня не зробили жодного рейсу. У перевізників страйк, а людям пропонують по 30 кілометрів від міста добиратися чим-завгодно.

Про це повідомляє Kowel.com.ua.

Перевізникам не подобається вартість проїзду, яку встановлять для пасажирів їхніх маршрутів. Ще вони скаржаться на те, що зменшився потік охочих з’їздити в райцентр і назад – тому рейси стають все менш прибуткові.

Ще учора водії кількох автобусів приміського сполучення не зробили жодного рейсу. Такі їхні дії носять досить спонтанний характер. Заздалегідь про те, що не буде чим добратися у місто і навпаки, ніхто не попереджав.

На автостанції значно менше людей, ніж зазвичай. Останні платформи (на яких проходить посадка у автобуси приміського сполучення) пустують.

З восьмої платформи мав би відправлятися автобус «Ковель-Карпилівка», але його немає, бо перевізник П. С. Ягодинець страйкує.

Ще у цього підприємця зазвичай курсують автобуси до сіл з кінцевим сполученням "Гончий Брід" та "Перковичі". Нічим було добратися до Ковеля 3 березня у Мильцях, Чорноплесах та інших селах.

Начальник економічного розвитку і торгівлі РДА

Лариса Білинська під час засідання колегії 3 березня рекомендувала сільським головам власноруч проводити «переговори» із місцевими перевізниками.

Мета таких переговорів: зменшення кількості рейсів до села.

У цьому випадку, ймовірно, знову вдасться перевозити пасажирів у вщент переповнених маршрутках, що так полюбляють наші перевізники.

Також під час засідання колегії сільский голова Підріжжя наголосив, що через перевізиників діти до школи сусіднього села пішли пішки.

Поки багато населених пунктів Ковельщини залишаються без сполучення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
и Показати IP 5 Березня 2015 09:21
ФСБешники завербували))))
Василь Показати IP 5 Березня 2015 15:38
Підприємці,які в такий час так поступають рахувати посібниками Путіна і Росії !
1234 Показати IP 5 Березня 2015 21:19
Часто їзджу автобусом з луцька до львова,рівного зазвичай люди їздять без білетів оплачують проїзд напряму шоферу (останній раз їхала до львова з18 пасажирів 3 з білетами порахуйте:білет в касі до львова 99 грн скільки отримав перевізник офіційний а решта для чого тоді автостанції
1234 Показати IP 5 Березня 2015 21:22
І взагалі такий бардак в усьому і так буде доти доки кожен буде думати що він ну просто самий мудрий і ще раз висновок взагалі-то такий ми маємо те на що заслуговуємо
kovel Показати IP 6 Березня 2015 17:12
Перевізники давно вже вирішили що вони господарі і наживаються як можуть на людях скільки можна а як щось станиться то винен пасажир бо квика в касі не взяв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus