USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Київщині вибухом газу рознесло чотири квартири

24 Січня 2018 08:15
У селі Новосілки Макарівського району на Київщині у квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку стався вибух природного газу. Після того почалася масштабна пожежа, інформує ТСН.

Це сталося вчора, 23 січня, близько о пів на сьому вечора. Про це повідомляє Державна служба з питань надзвичайних ситуацій.

"Внаслідок вибуху загинула одна особа та дві особи госпіталізовано до лікарні (жінку з опіками шиї та обличчя та чоловіка з гіпертонічним кризом). У чотирьох квартирах вибухом зруйновано стіни і перекриття між першим та другим поверхами. Всі мешканці будинку тимчасово відселені до родичів та сусідів", - ідеться в повідомленні ДСНС.

Пожежу повністю ліквідували сьогодні о 07:10, тобто лише через 12 годин після її виникнення. Нині тривають роботи із розбирання уламків даху та перекриття будинку.

На місці інциденту працюють 17 одиниць техніки та 61 людина.

Що саме стало причиною вибуху газу, поки що невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus