USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку на Київському майдані горіло занедбане приміщення

25 Січня 2019 22:20
У п'ятницю, 25 січня, у Луцьку на Київському Майдані за 16-поверховим будинком зайнялося закинуте приміщення. Іноді там можна побачити луцьких безхатьків.

Про це повідомляє Волинь 24.

Як розповіла журналістам жінка, яка іноді й сама там підночовує, вона саме прийшла від Собору та побачила клуби диму, які йшли з будівлі та двох безхатьків, які перебували в приміщенні. Жінка побігла в 16-поверхівку та викликала пожежників і швидку допомогу.

Рятувальники швидко приїхали на місце події та ліквідували пожежу. Медики також не забарилися. Але оглянути вдалося лише чоловіка, який отруївся чадним газом та був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Жінка, яка була з ним втекла з місця події.

Ймовірно, пожежа виникла через кинуту цигарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus