USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На ЛПЗ у Луцьку збудують багатофункціональний спортивний стадіон. Фото

9 Лютого 2022 10:54
У мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку цьогоріч збудують багатофункціональний спортивний стадіон.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Стадіон складатиметься з футбольного поля зі штучним покриттям 63×43 метри з глядацькими місцями, бігових доріжок, баскетбольного майданчика з поліуретановим покриттям, зони стріт-воркаут, волейбольного майданчика, тенісних столів та смуги перешкод.

Такий багатофункціональний стадіон стане гарною мотивацією для занять спортом й фізичною активністю для людей будь-якого віку та значно покращить спортивну інфраструктуру густонаселеного мікрорайону.

На будівництво такого стадіону в бюджеті міста вже передбачено 5 млн грн, під час розподілу перевиконання цю статтю видатків буде дофінансовано відповідно до вартості згідно з кошторисною документацією», – йдеться у дописі.

Стадіон розташовуватиметься біля НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №24 – технологічний ліцей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 9 Лютого 2022 11:28
" в бюджеті міста" є гроші на стадіон,а вулиці відремонтувати немає.Але якщо навіть і побудують,то для біганини будуть далі перекривати вулиці.
Народна прокуратура до Анонім Показати IP 9 Лютого 2022 11:50
Не квокчи. Правильно роблять. Завдяки побудованим Палицею біля шкіл футбольним полям діти хоч мають можливість пограти футбол. Ти бачив, щоб ці стадіончики простоювали десь без дітей? Погано тільки, що багато директорів шкіл не хочуть навіть відремонтувати огорожу, яка з часом пошкодилась
Анонім до Анонім Показати IP 9 Лютого 2022 14:20
Досить доречне зауваження
Житель ЛПЗ Показати IP 9 Лютого 2022 11:38
Реконструкція шкільної території. Надіюсь не зачинять усе парканами.
Льотчик Показати IP 9 Лютого 2022 12:32
Добре,буде хоч де з собакою погуляти.
ABC до Льотчик Показати IP 9 Лютого 2022 13:26
Гуляй із собакою у себе на балконі. І так вже ті пси позасирали все що тільки можна. Хоч би один хазяїн прибрав за своїм блоховозом, але таких немає, бо корона впаде. Спортмайданчики роблять для людей, і собакам там не місце.
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2022 13:51
Дуже гарна ідея,такий багатофункціональний стадіон потрібен мікрорайону,буде де займатись спортом та й змагання не соромно проводити,звичайно собакам там не місце але як показує практика,деякі люди "засирають" куди гірше за собак і навіть недумають за собою прибирати.
Лука Показати IP 9 Лютого 2022 14:15
Льодові арени, Стадіони, Футбольні Поля, Спортивні Майданчики... робота кіпить аж кришка на кастрюлі підстрибує, глянути зі сторони... і картинка виглядає сумненько. До кінцевого виріення проблем з громадським транспортом чк до Пекину рачки, ще заявленні троліки не отримані, ще тотальні проблеми з поповненням сіті карт. Можна рахувати що то була підготовка до вирішення проблеми, решта все по переду. В місті відсутній достойний шикарний концертний зал. Філармонія як сирота. На проблеми Волинського хору заплющили очі. Та сама ситуація з драмтеатром. Місту не потрібен планетарій? Проблема з Дит. Залізницею відпущена на самотік. Перечислити все клавіатура зітреться.
Читач Показати IP 9 Лютого 2022 16:29
А будинки 300-літні в Старому місті стоять облуплені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus