USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

20 атовців-лучан зможуть цьогоріч придбати квартири за програмою 50 на 50

9 Червня 2017 12:32
У рамках міської програми співфінансування придбання житла для учасників бойових дій четверо атовців-лучан зможуть стати власниками квартир вже у липні. Загалом кошти для придбання житла цьогоріч виділять для 20 бійців.

Про це йшлося під час засідання комісії щодо розгляду питань про співфінансування для придбання житла 9 червня.

Як зазначив виконувач поновлень міського голови Ігор Поліщук, сьогодні відбувається перше засідання комісії зі співфінансування придбання житла 50 на 50%. Раніше організовували круглий стіл, де зібралися представники різних спілок та організацій учасників бойових дій та узгодили між собою деталі. Загалом цього року у рамках програми планують виділити кошти на співфінансування придбання квартир для 20 учасників бойових дій. Під час засідання комісії нині розглядають питання щодо чотирьох учасників АТО. Після засідання комісії відповідні проекти рішень винесуть на розгляд виконкому і вже у липні бійці зможуть стати власниками квартир.


Головний спеціаліст відділу реєстру житлового фонду Володимир Пунтус повідомив, що у програму включали тих військовослужбовців, які були мобілізовані, тих, хто укладав контракт з 2014 року та тих, хто отримав статус добровольця. Майже під час кожного засідання виконкому з 21 грудня минулого року до програми включали осіб, які виявляли бажання долучитися до програми. Цього року на співфінансування придбання квартир виділили 8 мільйонів гривень. Враховуючи вартість житла в регіоні з коефіцієнтом 1,5 зробили розрахунок і визначили, що за ці кошти можна спів фінансувати придбання 20 квартир. На сьогоднішнє засідання комісії двоє учасників програми надали договори на придбання житла у новобудовах і двоє – на вторинному ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus