USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На ЛПЗ збирають підписи щодо смороду, а насправді - для Лапіна

23 Червня 2017 00:15
У мікрорайоні ЛПЗ місцеві активісти збирають підписи нібито проти смороду в Луцьку, а насправді - під зверненням до Ігоря Лапіна. Видається, немов прибічники нардепа готують штучні звернення, аби потім продемонструвати потребу у тому ж депутаті, - висловлюються очевидці, які повідомили про подію.

Як пояснили місцеві активісти, вони розпочали збирати підписи проти смороду в Луцьку. Проте цим ввели людей в оману, адже насправді це були підписи під зверненням до Ігоря Лапіна. У заздалегідь приготованому зверненні прохачі зверталися до депутата про допомогу.

Зі слів очевидця Петра Сосницького, коли він підійшов, щоб підписатися, а заодно і сфотографувати ці папери, то заледве не отримав «на горіхи», а активісти швиденько прибрали все зі столу.

"Здавалося б, благе діло робите, чому ховатися, але ж всім давно відомо, що у кожній справі, яку Ігор Лапін робить для міста, криється політичний підтекст, а основне завдання на сьогодні – у будь-який спосіб дискредитувати Луцьку міську раду", - робить висновок автор.
Пригадаємо, ось уже кілька місяців лучан тероризує нестерпний запах. Першопричиною цьому називали Луцький біоетанольний завод, однак ось вже місяць, як завод не працює. Тим часом на м’ясопереробних підприємствах, відходи з яких поряд із каналізаційними зливами та зливами фекалій, можуть бути основною причиною нестерпного смороду у Луцьку, пообіцяли обладнати очисні споруди.

Утім в той час, коли над проблемою ламала голову міська рада, керівництво заводу, громадські активісти, а найбільше мешканці прилеглих територій народний депутат від Луцька Ігор Лапін стояв осторонь.

Та днями призабутий нардеп виступив під час ранкового засідання Верховної Ради та оголосив про проблему. Лапін виступив з трибуни і закликав міністра екології втрутитися у ситуацію – мовляв, у місті нікому цим займатися, бо, як він висловився, «сьогодні в Луцьку після смерті міського голови існує місцеве безвладдя». Нещодавно такої ж помилки припустився і голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який в інтерв’ю Волинській Правді зробив гучну заяву, що у Луцьку, буцімто, відсутня влада. На що представники різних фракції у міськраді заявили, що, прикриваючись цим некомпетентним твердженням, губернатор виправдовує своє небажання співпрацювати з містом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Y Показати IP 23 Червня 2017 00:31
В такій ситуації лучанам не має значення до кого звертатись. Аби проблема була вирішена. А факт залишається фактом - результату немає, як хтось не "ламає голову".
Петро до Y Показати IP 23 Червня 2017 09:23
Наївно думати що лапах вирішить проблему самотужки, без участі місцевих владних структур. Це як обіцяне відоме "припинення АТО за години", але там хоч обіцяли припинити..., а тут тільки "звернення" без будь-яких обіцянок.
User Показати IP 23 Червня 2017 02:50
На ЛПЗ десь тиждень тому ще хлопці років 12 ходили збирали підписи за будівництво спортивного майданчику. Аркуші були звичайні А4 ніяк не позначені. Може теж за якусь партію збирали голоси?
Богдан до User Показати IP 26 Червня 2017 09:38
А як треба було позначити аркуші? Не переживайте, вони потрапили в ЦНАП, а не в партію. Дуже багато параноїків розвелось. Краще самі зберіть підписи під зверненням за майданчик, проти смороду чи ще підтримайте якусь корисну ініціативу. Можливо, після цього перестанете писати дурню.
Ну так до Богдан Показати IP 27 Червня 2017 16:50
Щоби не було параноїків, потрібно правильно оформляти підписні листи. А то дуже багато "розумників" розвелось.
іван Показати IP 23 Червня 2017 07:19
Від Лапіна ніколи не було результату і не буде.
ОЛЕГ до іван Показати IP 23 Червня 2017 11:08
Чого не було? стріляв, кришує бурштин, спирт, цигарки, декілька років назад за китайське рибацька причандалля будучи ще адвокатом посадив на 4 роки двох 18 річних пацанів , зараз знов посадив
Олежик Показати IP 23 Червня 2017 07:42
Громада Луцька звертається до обраного ними народного депутата по допомогу, оце так зрада. А якщо серйозно то до кого ще звертатись?? Місцева влада банально забила болт на це все, а дихати на ГеПеЗьо і далі немає чим. В душну погоду неможливо навіть квартиру провітрити.
Просто жесть як хочу Показати IP 23 Червня 2017 08:38
Не шановані нами "шукачі влади", припиніть мірятись розмірами своїх заслуг... Пора вже щось робити, бо смердить реально.... Доречі торік і позаторік такого не було. Інколи тягло жомом в період роботи заводу, але ж не ГІМНОМ... Що змінилось в цьому році? РІзко збільшилась кількість людей на масивах не підключених до каналізації??? Складається враження що то комусь вигідно, підсмерджувати і під тим соусом нагнітати і маніпулювати людьми. Ви робіть справи, а люди самі розбируться ху із ху. Удачі...
Анонім до Просто жесть як хочу Показати IP 23 Червня 2017 09:41
Да ну, не було. Підніми ці ж "волинські новини" за літо минулого року і інші інтернет-видання. Такі ж фотки, такі ж скарги людей на посилення смороду ввечері і виїдання і різь в очах від запаху. А ще точно пам"ятаю сюжет по"Аверсу" про якусь нараду, бо хтось реєстрував петицію проти запаху минулого року. Таке точно було, І ще в жовтні чи вересні інтерв"ю когось з "Луцькводоканалу", що температура знизиться і запахи пропадуть. І смерділо тоді гноївкою по всьому місту. Але до виборів було ще далеко, такого різкого протистояння в міській владі теж не було, всякі заводи були тільки в планах і все це тихо поїхало на тормозах.Зараз може смердить дужче, бо купа гною за рік збільшилася. І викажу крамольну думку, що на слідуючий рік буде смердіти ще більше
Оксана Показати IP 23 Червня 2017 09:26
По Телебаченню я бачила виступ Лапіна і він піднімав питання смороду в Луцьку ! Будемо і призиденту писати і всім ......... тому що викиди ці дуже шкідливі а запах це вершина айсбергу!!! Саме страшне це те як валивають ці викиди на здоров'я! А на листі- зверненні абсолютно чітко написано для чого збираються підписи !!!! А Петро Сосницький, що зробив для того щоб вирішити проблему!!!!! Нічого! Крім того щоб внести брехню і продати інформацію!!! Якийсь продажник! Цікаво хто заплатив йому за це!
Анонім до Оксана Показати IP 23 Червня 2017 11:34
Оксана, кожен в цьому питанні має свій інтерес. Один хоче збити бабки з заводу, другий хоче віджати завод, третій хоче пробитися в депутати, четвертий відімстити що погнали з посади от і збурюють людей невідомо чим. А чого просто не перестати зливати какашки з Вересневого в поле? Але ж тоді для влади біда, бо вересневе втопне в своїх відходах, а для борців з владою теж біда, бо все вилізе наверх і стане ясно, що попередня влада зробила екологічний злочин, пустивши стоки, для тих хто хоче віджати завод теж біда - бо небуде причини, щоб рекетнути той завод, а для тих хто тільки розкручує свою політичну кар"єру теж біда, болюди побачать, що мішає їм дихати їх же власне лайно. Ну висновок такий, що всім , той сморід в поміч. Поки буде смердіти - доти всі зацікавлені будуть на коні.
Ігор до Анонім Показати IP 26 Червня 2017 10:19
Тоді нехай власники заводу організують людей, а це зараз дуже легко зробити, бо вже дістало до краю, і громада допоможе вирішити питання. Але чомусь власники поки спромоглися, лише подати в суд за моральні збитки на одного з організаторів протестів ???!!!
Ігор до Анонім Показати IP 26 Червня 2017 10:35
Пані Оксано, писати що йде збурення людей невідомо чим - це просто блюзнірство, чи ви не з Луцька ???!!! То приїдьте на Вересневе, ДПЗ, Львівську, Володимирівську і понюхайте це НЕВІДОМО ЩО !!! Ніхто питання зливу фекалій на поля фільтрації, як писав власник в обємі 300 кубічних метрів на добу, не знімає, але такого різкого збільшення та поширення зловоння, яке відбулося цієї весни не БУЛО НІКОЛИ, проживаю в цому районі з 1986 року. До такої ситуації призвів, якийсь новий потужний фактор і логічно, що люди пов`язують це з БІОЗАВОДОМ, який почав працювати в цей же період.!!! Яка різниця теперішня влада, попередня влада. Потрібно накінець тим, хто причетний до цього БЕЗЧИНСТВА усвідомити, що їм в першу чергу потрібно вирішити цю проблему, тому що ГРОМАДА НЕ ДОЗВОЛИТЬ СЕБЕ ТРАВИТИ !!!
Рядовий лучанин Показати IP 23 Червня 2017 09:33
Для лучан все одно хто вирішить проблему! Об'єднайтеся і дійте разом! Так, як це роблять на лінії фронту на Сході! Там всі за одне - за Україну!!!
де де Показати IP 23 Червня 2017 09:38
де можна поставити підпис про сморід прийдіть на Красне, в старе місто - всі підпишуться. про ситуацію з владою в місті знають всі мислячі, а для безмозглих можете писати осьтакі статті
Морж Показати IP 23 Червня 2017 09:54
НХ з пляжа - усіх і ляпіна. Нездари.
читач Показати IP 23 Червня 2017 10:01
До речі, сьогодні з 8 години ранку в районі Львівська _ Володимирська знову нестерпний сморід
Ко Показати IP 23 Червня 2017 10:40
Жалкую,що за нього віддав свій голос.
скептик Показати IP 23 Червня 2017 11:08
ПОКИ НЕ ПРИБЕРУТЬ ФЕКАЛІЇ З ПОЛІВ ФІЛЬТРАЦІЇ, ДОТИ СМОРІД БУДЕ ВІЧНО.
Людмила Показати IP 23 Червня 2017 11:18
Ото новина! І що тут такого. Можна подумати інші депутати вирішують питання без звернення людей. Хай підписуються хоч під зверненням до вищих сил, аби сморід пропав. ........
Лучанка Показати IP 23 Червня 2017 13:34
А для того, щоб депутат почав виконувати свої обов"язки, неодмінно треба звернення?!
Оксана Показати IP 24 Червня 2017 08:51
На мою думку, автор статті або дійсно не розуміє,що пише, або то заказна стаття з політичним підтекстом.Я сама була свідком того,як зібралося чимало людей для того,щоб поставити свій підпис під зверненням і ,звісно,поговорити про наболіле.Так от,люди,які дійсно розбираються в таких питаннях,все прекрасно розуміють,навіщо ініціативна група збирала підписи зі зверненням до депутата,підкреслюю,депутата ВЕРХОВНОЇ РАДИ!!!!Бо на місцевому рівні ця проблема уже ніяк не вирішується,незважаючи на постійні пікети і збирання підписів до міської ради (ця ж група збирала підписи і до міської ради).А автора статті хочу запитати,може він порадить ще якогось депутата від Луцька,що є у Верховній Раді?Потрібно ініціативній групі ЛПЗ написати скаргу у Волинські новини на наклепи їхнього співробітника!!!
Ігор Показати IP 26 Червня 2017 10:12
Весь час, хтось хоче приплести в це, можливо найболючіше на сьогоднішній день для лучан питання - ПОЛІТИКУ. Думаю кожна, тверезомисляча людина скаже, що спекулювати політикою в даному випадку це всеодно, що посилювати цей сморід. Потрібно звертатись до ВСІХ І ВСЮДИ, аби зрушити вирішення проблеми, тому що поки, все що робть горомада на жаль результату не дає, ЯК СМЕРДІЛО ТАК І СМЕРДИТЬ !!! Але тим, хто травить людей потрібно однозначно усвідомити, що ЛЮДИ НЕ ДОЗВОЛЯТЬ СЕБЕ ОТРУЮВАТИ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus