USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На луцькому «Авангарді» тренується провідний український бігун

10 Лютого 2016 15:41
Напередодні поїздки на Чемпіонат України-2016 з легкої атлетики в приміщенні серед юніорів, що відбудеться у Сумах 25-27 лютого, один із провідних українських бігунів на 400 метрів та на 400 метрів із бар’єрами Данило Даниленко зустрівся із прес-службою федерації легкої атлетики Волинської області.

- Данило, у ці дні всі твої думки присвячені чемпіонату України у Сумах. Торік ти тут показав також непогані результати. Чи маєш наснагу їх поліпшити?

- Однозначно маю намір тільки поліпшувати результати у бігу на 400 метрів. Хочу з прицілом на літо визначити, як підготувався за зиму до сезону.

- Як оціниш форму, у якій перебуваєш нині?

- Без зайвої скромності скажу, що вона нині найкраща в сезоні. Хоч на Олімпіаду в Ріо буду відбиратися в іншій дисципліні – у бігу на 400 метрів із бар’єрами. У цій справі головне – перемогти передусім себе.

- Бар’єри – твій улюблений вид?

- У кожного виду свої плюси і мінуси. Бар’єрний біг вимагає більше роботи, але я ї ніколи не цурався. Взимку більше бігаю просто 400 метрів, а влітку на цій дистанції додаю бар’єри.

- Які старти запланував у цьому році задля якомога кращого результату і можливого потрапляння на Олімпіаду?

- Головний старт у ці дні – чемпіонат у Сумах. Після нього визначуся із участю в чемпіонаті світу в Портленді, це залежить від того, чи потраплю в склад української естафетної команди.

- Сьогодні одне з небагатьох тренувань у Луцьку. Як тобі наш новий «Авангард»?

- Він просто чудовий. Повірте, я тренувався на багатьох стадіонах України, тому можу оцінювати. Він дуже зручний і доріжки відповідають усім вимогам. Коли буде тепло, обов’язково тут займатимуся, а вже на змаганнях перевіримо, як покриття себе поводить в такому режимі.

Повний текст інтерв'ю читайте в одному з наступних номерів газети «Волинські Новини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!!! Показати IP 10 Лютого 2016 15:50
Знаю Даню, дуже скромний і талановитий хлопець. Приємно що його в нашу область запросили.
??? Показати IP 10 Лютого 2016 17:15
Хлопець тренується - добре! ФК Волинь загинається - погано!
інопланетянину до ??? Показати IP 10 Лютого 2016 18:00
так всі ж за твоєю логікою мають загинатися займись ділом і просувай свій клуб
Спорт Показати IP 10 Лютого 2016 18:04
з грошами якi видiляються на футбол,легка атлетика зростала б на очах,шо цей футбол?!грають на рiвнi Украiни...а запроси...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus