USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На луцькому КХП №2 чотири місяці не виплачують зарплату

8 Травня 2015 08:00
На луцькому комбінаті хлібопродуктів вже четвертий місяць не виплачують зарплату, хоча керівництво, в особі директора Вадима Гранюка, заявляє протилежне. Про це повідомляє Вголос.

Нагадаємо, Інформаційне Агентство Волинські Новини писало про те, що колишнє керівництво луцького КХП №2 засудили.

Зі слів працівників підприємства, ситуація на луцькому КХП №2 - плачевна: зарплату не виплачують четвертий місяць. А новий директор Вадим Гранюк, призначення якого активно лобіював голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, публічно заявляє про протилежне. За такої критичної фінасової ситуації працівників дивує та обурює поява приватної охорони на комбінаті.

«Зарплату на підприємстві не виплачують уже четвертий місяць. Ситуація - критична. Немає надії на покращення, підприємство використовує зерно з державного резерву. Найгірше в цій ситуації те, що новий директор КХП №2 Вадим Гранюк, якого дуже активно лобіював на посаду нинішній голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, публічно вводить в оману суспільство і запевняє, в тому числі на телебаченні, що боргів по зарплаті немає. Це зовсім не відповідає дійсності. Цікаво, що за такого критичного стану справ новий директор лобіює бізнес-інтереси В’ячеслава Алфьорова, відомого волинського підприємця. Нещодавно на комбінаті з'явилася його охорона у кількості 12 осіб, яким мають платити по 3 тисячі гривень в місяць», - розповів працівник луцького КХП №2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
222 Показати IP 8 Травня 2015 08:33
Який працівник розповів? Прізвище!!!! Інакше це все брехня волинських новин.
Працівник кхп Показати IP 8 Травня 2015 09:10
Зарплата дійсно не виплачена за три місяці!!!Охороні обіцяли по1300гривень!
Ігор Показати IP 8 Травня 2015 10:42
А де взявся цей Вадим Гранюк? Знаємо його.Довго ходив все шукав роботу і не міг знайти. Такий собі посередній ученік і студент, але дуже рвався до крісла будь-якого начальника.Але,хто йому Гунчик не знаю.Мама проста вчителька-пенсіонерка. бідовінька на базарі стояла продавала. В нього ума немає,щоб крувати підприємством і людьми та ще яким, менеджер слабенький.Там потрібно бути господарем.Якось видно вийшов на Гунчика.
ммм Показати IP 8 Травня 2015 10:46
Алфьорову і Гунчику треба щоб КХП збанкрутував і тоді можна прихватизувати. Хіба не ясно?
майдан до ммм Показати IP 8 Травня 2015 11:19
авжеж ясно Алфьорову треба ж десь своє зерно зберігати Гунчик багато говорив про те, що тепер з новим директором КХП від Алфьорова на підприємстві все буде круто. І що? ситуація все те ж сама
8457 Показати IP 8 Травня 2015 11:21
Цікаво на скільки Альфьоров Гунчику подякував?
волиньмоя Показати IP 8 Травня 2015 11:37
знову Волинь без борошна може наша обл. адміністрація допомогає заробляти мукомолам інших регіонів, а паралельно травить народу байки про те, що робить все, щоб дати дешеву муку для дешевого хліба
лучанин Показати IP 16 Травня 2015 15:31
На посаду директора КХП по конкурсу в міністерстві пройшла зовсім інша людина але в нашій країні нічого не змінилося - гроші зробили свою справу. Керують в країні "проплачені" дурні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus