USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На луцькому стадіоні – стихійне сміттєзвалище

25 Квітня 2017 16:46
Стадіон в мікрорайоні Вересневе за кілька років перетворився на велике сміттєзвалище, звідки треба вивезти якнайменше 5 КаМАЗів сміття.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Депутат Борис Смаль повідомив, що на стадіоні вже кілька років не відбуваються змагання, ніхто не займається спортом. Натомість там валяється побутове сміття, ПЕТ-пляшки. З приватного сектору, каже він, ночами автомобілями вивозять сміття. А от площа цього стадіону майже така, як стадіону «Авангард».

Тому він попросив виділити з резервних коштів хоча б 150 гривень на реконструкцію стадіону. Зокрема, там треба вивезти сміття, вирізати кущі, аварійні дерева, відновити і вирівняти газон. Також треба перекрити вхід з боку приватного сектору, звідки вивозять сміття, та відкрити вхід біля будинку культури.

Зі слів депутата, 150 тисяч не вистачить на ці роботи, однак до робіт з облаштування стадіону, переконує він, залучать кошти з депутатських фондів.

Депутати підтримали пропозицію колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна довіра Показати IP 25 Квітня 2017 17:48
рєспект
Циля Показати IP 25 Квітня 2017 22:06
Мабуть зі Львова привезли. На цукровому всі такі порядні та чистоплотні, що не могли за*рати стадіон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus