USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Львівщині зійшов селевий потік, рух трасою Київ-Чоп ускладнений. Відео

15 Липня 2021 23:11
Сьогодні, 15 липня, на трасі Київ-Чоп у селі Коростів Стрийського району зійшов селевий потік на дорожнє полотно. Через це ускладнений рух транспорту.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Львівщини, передає УНІАН.

«Селевий потік на дорожнє полотно стався близько 18:50. Через це рух транспорту на трасі Київ-Чоп ускладнений. На місці працівники ДСНС», – повідомили у поліції.

В управлінні ДСНС Львівської області у коментарі уточнили, що на місці працівники поліції та дорожньої служби організували реверсний рух.

До слова, у Львові синоптики попереджали, що 15 липня ввечері та вранці 16 липня можливі значні дощі та грози. В річках області очікується підйом рівня води.

Селевий потік – потік брудної води з камінням, яка сходить з гір при сильних дощах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus