USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Мандрівному вішаку» повертатимуть первісне значення Площі Ринок

14 Вересня 2017 07:40
Фестиваль театрів за межами театру «Мандрівний вішак» стартує 15 вересня о 13:30 із Площі Ринок. Розпочнеться він з цікавого перфоменсу, поспостерігати за яким запрошують лучан та гостей міста.

«Запрошуємо усіх на перформанс «Площа ринок — територія творення». Це дійство стане ще одним приводом для актуалізації розмови про те, що цьому місцю варто повернути значення активного громадського простору», - повідомляють організатори.

До перформансу долучаться актори театр-студій «ГаРмИдЕр» і «ДогориДриґом», танцівниці «Wonder girls dance team» та волонтери.

Крім того, кожен колектив спробує ідентифікувати себе з своїми країною чи містом, представить себе і виставить на продаж якесь матеральне втілення цього всього.

«Тому — готуймося ярмаркувати! Зарядимо Площу Ринок на Перетворення!», — закликають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus