USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На місці нічного клубу в Луцьку хочуть звести літнє кафе

8 Травня 2015 11:57
На місці нічного клубу "Зебра", що в Луцьку, хочуть звести літнє кафе. Будівництво, нібито, не узгодили із мешканцями прилеглих будинків. Останні називають такі дії незаконними.

Нагадаємо, нещодавно в клубі відбулася пожежа.

Наразі ж активісти Народного контролю спільно із мешканцями будинків по вулиці Дружби народів примусили будівельників припинити незаконно початі роботи з облаштування майданчика під літнє кафе. Події відбувались ввечері 7 травня в районі ДПЗ, - про це йдеться на сторінці Народного контролю у мережі Фейсбук .

Як кажуть активісти, власник нічного клубу "Зебра" вирішив спорудити літнє кафе на газоні, що розташований поряд з житловим будинком №2.

Але мешканці прилеглих будинків виступили категорично проти цих намірів, оскільки ніхто з ними планів щодо використання території не погоджував. Тому вони звернулися за допомогою на гарячу лінію "Народного контролю". Представники громадського руху прибули на місце подій. Разом з активними мешканцями вони примусили робітників припинити роботи. Адвокат власника нічного клубу не зміг надати належних підтверджуючих документів.

Прийняли рішення скликати наступного тижня збори мешканців прилеглих будинків, на які повинен прийти і власник клубу та представники виконавчих органів міськради. До того часу будь-які роботи на об’єкті мають бути призупинені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 8 Травня 2015 12:14
таке враження, що Данильчук проплачує початок незаконного будівництва, а потім, як громадський активіст піднімає хай разом з мешканцями. Хватить своїм фейсом торгувати.
штрих до Анонім Показати IP 8 Травня 2015 15:06
цей "герой" вже керує "Народним контролем"в Луцьку,а лохи роздають газети в центрі міста і пропонують заповнити анкету,щоб далі Павло мав "роботу".
правда Показати IP 8 Травня 2015 12:34
Це точно. Був на сході, відпочив біля моря, зробив фотосесію, і дурні люди думають, який Данильчук хороший. А насправді дійсно тільки свої фейсом торгує
Гіпотеза Показати IP 8 Травня 2015 12:37
А я так думаю, чи не може з літнім кафе, "випадково", трапитись те, що трапилось з "Зеброю"? - У нас на ЛПЗ народ суворий, багато фронтовиків повернулось, чимало дезертирів є...
Дмитро Показати IP 8 Травня 2015 12:42
Хай краще біля Карабаса чи Опери таку акцію влаштує
Віта Показати IP 8 Травня 2015 12:47
До чого тут Данильчук? Данильчук ні міліонер ні олігарх ні чиновник у Луцькій міській раді.
айфон Показати IP 8 Травня 2015 13:28
правильно люди роблять хватить гадюшники зводити!!!!!!!!!!!!!!!
ххх Показати IP 8 Травня 2015 15:48
краще ті "ракети"-генделики під кожним гуртожитком позабирали. Ато влаштували Байконур.Цілими ночами на базарчику-гадючнику ті космонавти заправляються бодягою і ходять,як після приземлення.
дпз Показати IP 8 Травня 2015 17:44
треба було давно закрити цей гадюшник і так скільки мешканці терпіли! а кому потрібен клуб і хоче розваг - на схід хай їде там порозважається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus