USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На місці пожежі виявили тіло волинянина

16 Лютого 2017 14:27
Минулої доби волинські рятувальники ліквідували 5 пожеж, одна з них мала трагічні наслідки, повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Так, у селі Гута-Боровенська Камінь-Каширського району 15 лютого спалахнув дерев’яний житловий будинок. Пожежу вдалося приборкати співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №8 та місцевої пожежної команди села Піщане. На місці займання було виявлено тіло чоловіка 1967 року народження. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власника оселі.

Окрім того, 15 лютого о 01:25 у Ковелі зайнялася вогнем цегляна господарська будівля. Ліквідували загорання співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 19. Ймовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 03:58 у селі Нові Червища Камінь-Каширського району загорілася господарська будівля. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №8 та місцевої пожежної команди села Тоболи, які швидко загасили пожежу. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі

О 17:16 у селі Пулемець Шацького району трапилась пожежа в дерев’яному житлового будинку. За викликом на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №11, які в апаратах на стисненому повітрі зайшли у приміщення та загасили вогонь. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Того ж дня о 21:11 у селі Хромяків Ківерцівського району спалахнула дерев’яна господарська будівля. Пожежу загасили працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 6 та місцевої пожежної команди селища Олика. Ймовірна причина загорання – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus