USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На модернізацію системи опалення у садочку в Шацьку треба 400 тис.

21 Липня 2021 20:55
У дитсадку, який відвідує дві сотні дітей, вийшла з ладу система опалення. На ці потреби хочуть використати кошти природоохоронного фонду.

Про це йшлося під час засідання комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів обласної ради.

Зокрема, Шацька селищна рада звернулася в обаласну раду з листом, у якому йдеться, що відповідно до переліку природоохоронних заходів, які фінансуються у 2021 році за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, бюджету громади виділили 400 000 гривень. Ці ресурси мали спрямувати на модернізацію системи опалення, а точніше – повинні були замінити котел на тепловий насос в амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Пульмо Шацької селищної ради. Завдяки такій заміні мала б зменшитися кількість шкідливих викидів в атмосферне повітря.

Та селищна рада повідомила, що потреби у заміні теплового насоса для амбулаторії немає, бо там встановили твердопаливний котел. Натомість терміново треба замінити котел у ЗДО №1 «Росинка», оскільки там він вийшов з ладу.

Тому громада звернулася з проханням змінити призначення передбачених коштів і спрямувати їх на модернізацію системи опалення в садочку. Адже вона не ремонтувалася 30 років. Крім того, у громаді запевнили, що виділять з бюджету 30% на співфінансування.

Члени комісії ухвалили рішення внести відповідні зміни до програми «Екологія 2016-2022».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Та які питання ! Показати IP 21 Липня 2021 21:36
Організуйте роботу по інвентаризації, реєстрації, обліку та сплаті податків від тих, хто займається наданням послуг із відпочинку використовуючи задурно державні рекреаційні ресурси, - і буде вам щастя ! Ше й на пам'ятник бабі з пончиками вистачить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus