USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Молоді повторно осідає будинок, з'являються тріщини

28 Липня 2017 21:27
Мешканці на проспекті Молоді, 19 розповідають, що їхній будинок повторно почав осідати та дає нові тріщини. Попереднього разу, коли виникли подібні проблеми, будинок вже підсилювали металевими конструкціями.

Зі слів мешканців будинку, кілька років тому їхній будинок почав дуже осідати. А в місці над аркою на стінах почали з’являтися тріщини, а сама арка почала провалюватися. Тоді, процес руйнації вдалося призупинити, підсиливши несучі конструкції.

Тим часом, у департаменті житлово-комунальному господарстві міста розповідають, що про те, що проблема знову є, дізналися зі ЗМІ.

«До нас не надходило жодне звернення щодо цієї проблеми, ми зі ЗМІ дізналися, що знову почали виникати проблеми. Тому, не чекаючи листів та вказівок приступили до обстеження. Повний експертний висновок дамо до кінця наступного тижня. Фахівці вже сьогодні працюють на місці», - коментує ситуацію заступник директора департаменту Надія Коленда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оля Показати IP 28 Липня 2017 23:37
Цю проблему можна зупинити на рівні всієї УКРАЇН!!! Просто відновіть несучі стіни і не дозволяйте їх зносвити на користь юридичних осіб! Департамент ЖКГ я знаю Ви знаєте що робити. Проявіть характер! Слава Україні!
Йопрст Показати IP 29 Липня 2017 01:00
Валять несучі стіни-хочуть євроремонт-НАТЄ
ДПЗ Показати IP 29 Липня 2017 01:32
Хіба це тріщини... В нашому будинку на бульварі Дружби народів 2 у тріщини можна кулак просунути. А голова ОСББ і далі дає дозволи на перебудови в знесення несучих стін. І нічого з цим не можна зробити...
М Показати IP 29 Липня 2017 09:28
То та чорна котяра на фото винна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus