USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На мосту в Луцьку через ДТП – затор

19 Червня 2019 09:48
Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Opel та ВАЗ сталася близько 9:15 на мосту на проспекті Перемоги.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків аварії, водій ВАЗа, не дотримавшись безпечної дистанції, в’їхав у Opel Insignia. У результаті зіткнення обидві автівки отримали незначні механічні ушкодження. Зокрема, у ВАЗа «посипалось» лобове скло, а в Opel – вм’ятини на задній частині транспортного засобу.

Очевидці аварії припускають, що ДТП трапилась через величезну транспортну завантаженість проїжджої частини на проспекті Перемоги, як часто трапляється у ранкову пору доби.

На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.

Наразі учасники дорожньо-транспортної пригоди ведуть перемовини між собою, ймовірно, в очікуванні на поліцію.

Внаслідок ДТП рух через міст дещо ускладнений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 19 Червня 2019 14:18
Подібні ДТП стають масовими через те, що зростає число нюхачів задниць. Вважаючи себе суперводіями і думаючи, що володіють миттевою реакцією, окремі убогі розумом при любій швидкості тримають вкрай малу дистанцію - 2-3 метри, при цьому певне отримують задоволення від того, що заставляють психічно нормальних водіїв ТЗ, які рухаються попереду, нервувати. З власного досвіду знаю, що відірватись від такого недоумка важко. Так що головна причина таких ексцесів не напружений трафік, а розруха в голові,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus