USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Новий рік у центрі Луцька хочуть встановити біотуалети

7 Грудня 2015 11:07
Встановити біотуалети на Театральному майдані міста пропонує небайдужий лучанин. Відповідну петицію опублікував на сайті Єдина система місцевих петицій опублікував Ігор Грабко.

Він звернув увагу на те, що традиційно святкування Нового Року супруводжується масовими гуляннями на Театральному майдані. Десятки тисяч лучан та гостей міста, особливо у новорічну ніч, відвідують центральну площу міста, де встановлюється новорічна ялинка та облаштовуються новорічні ярмарки.

Проте, внаслідок відсутності громадської вбиральні в центрі міста, функції туалету виконують подвір’я будинків, прилеглих до Театрального майдану. Це створює значні незручності як для громадян, що приходять святкувати на Театральний майдан, так і для мешканців прилеглих будинків.

«У зв’язку і викладеним вище, з метою дотримання санітарних норм під час проведення масових заходів, прошу міську раду встановити на Театральному майдані достатню кількість біотуалетів на час святкування Різдвяно-новорічних свят з 19.12.15р. по 19.01.16р., а також під час інших святкових заходів у центрі міста протягом року (День Молоді, День Незалежності, День Міста тощо)», – підсумував Ігор Грабко.

Зазначимо, що, за станом на 7 грудня, петицію підписали 36 осіб з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 11 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 7 Грудня 2015 12:23
Коли цей дебілізм закінчиться Для того щоб мати туалети підписи збирати потрібно Ну невже не зрозуміло що просто мають бути і все
Анонім Показати IP 7 Грудня 2015 12:35
А в інші дні як?Одягати памперси всій сім'ї та йти гуляти центром міста?Сама влада принижує цим українців.Ми,що собаки,ходити в кущі?
Правда Показати IP 7 Грудня 2015 17:52
Для чого маятися дурнею! На Театральному майдані був і є туалет. Тільки мер на прохання най- почеснішого громадянина міста для його зятя віддав землю під будівництво ресторану. Треба організувати збір підписів під петицією про недовіру Романюку. Бо складається враження, що свідомо Грабко своїми біотуалетами відволікає увагу громади, щоби Патлашинський за той час почав будувати гинделик. Влада ніби нова, а завошивлена.Відновіть існуючий туалет!Носитеся з гівном гірше дурня з торбою!
ВОВК Показати IP 8 Грудня 2015 21:02
Гинделик дєло нужноє. А купу навалити можна під йолками. 4 будки для купи полішуків замало. ЦЕНТР загадять однозначно.
Тома Показати IP 10 Грудня 2015 22:53
От Європа! В місті туалетів немае. Зате майданьчиками мозги просверлили. По говні ходимо в підїзд не зайти ,сморід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus