USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Одещині знайшли зниклу дружину волинського бійця АТО

15 Червня 2017 16:24
Жінку, яка зникла 16 травня, вдалося знайти в Одеській області.

Нагадаємо, жительку селища Торчин, маму двох дітей, жінку учасника АТО Олега Грушевського Іванну Грушевську розшукували ще у травні. Рідні повідомляли, що з її банківської карти гроші були зняті в Одесі, де й бачили востаннє жінку. Нещодавно її усе ж вдалося знайти.

Як повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини матір зниклої жінки Тетяна Миколаївна, Іванну вдалося знайти на території Одеської області за допомогою місцевої поліції. Там вона працювала на злочинця, який забирав зароблені нею гроші. До цього жінка перебувала у сильній депресії. Але після того, як у неї відібрали паспорт та ідентифікаційний код, вона стала просити здійснити дзвінок додому, пояснюючи, що її тато дуже хворий. За номером телефону, з якого вона дзвонила, вдалося виявити місцезнаходження жінки.

Знайшли Іванну у понеділок, 12 червня, рідним допомогли працівники Одеської кримінальної поліції. Наразі жінка перебуває вдома, з нею працюють психологи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Варвара Показати IP 15 Червня 2017 20:05
Слава Богу,що знайшлася,а психолог повинен попрацювати з усіма членами родини,
Петро Показати IP 15 Червня 2017 23:08
Що знайшлася- дуже добре. Злочинця вже відпустили "на поруки"?
юзько пилсудськый Показати IP 16 Червня 2017 07:52
Психологи повині працювати з жінкою(хоча думаю, що цю роботу потрібно було починати ще декілька років назад) а чоловік-АТОвець з друзями, має попрацювати з одеситом-злочинцем.
до юзько Показати IP 16 Червня 2017 09:05
починати треба з чоловіка АТОвця який довів свою жінку до такого стану
Андрій Показати IP 16 Червня 2017 13:15
Цікаво, як вона потрапила до Одеси?
Даруйте Показати IP 17 Червня 2017 16:25
А ви знаєте, уже доходить до того, що слово "атовець" виправдовує все і вся та дає право на все і вся. Яка різниця, чия вона жінка. Почнемо з цього. То ще питання. чи від нормального чоловіка вона втекла б.
Руслана Показати IP 28 Травня 2020 14:18
Психолога треба працювати вперше з чоловіком. Томущо ато даэ про себе знати. Можливо і нормальний раньше був. Так що вони двоэ мають підтримати один одного. Звісно як хочуть надалі бути разом.нехай їм щастить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus