USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На одній із вулиць Луцька встановлять обмежувачі руху

18 Липня 2019 17:20
На вулиці Пушкіна, що у Луцьку, встановлять декоративні стовпчики, що обмежуватимуть рух автомобілів тротуарною плиткою.

Таку ініціативу луцькі депутати підтримали сьогодні, 18 липня, під час засідання 59-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

Із проханням виділити 100 тисяч гривень департаменту житлово-комунального господарства на встановлення турнікетів на вулиці Пушкіна звернувся до обранців громади депутат Юрій Безпятко.

«Є наступна ситуація: ми зробили ремонт на вулиці Кривий Вал. Ви бачите, що всі тротуари запарковані автомобілями. На вулиці Пушкіна така ж ситуація. Тому потрібно встановити по обидві сторони декоративні стовпчики, щоб автомобілі не виїжджали на тротуар і не псували його, тому що тротуарна плитка не передбачена для пересування на ній автомобілів. А щоб зберегти її привабливий вигляд потрібно встановити обмежувачі руху», - роз’яснив ситуацію депутат Ігор Поліщук.

Вислухавши пропозицію, 23 народних обранців підтримали ініціативу. Кошти для її реалізації перерозподілять із грошей, передбачених на будівництво Центру усіх соціальних послуг «Прозорий офіс», який запланували облаштувати в приміщенні луцького РАЦСу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus